Volume: 14 Issue: 2, 6/1/16

Year: 2016

Research Article

 

5. Effect of Environmental Factors on Heavy Metal Content of Raw Milk

 

6. Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşil Çay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri

 

9. Kızartılmış Kabak Dilimi Üretiminde Mikrodalga Destekli Ön Kurutma ve Derin Kızartma İşlem Koşullarının Optimizasyonu

 

14. Gıda Ambalajlamada Son Gelişmeler

 

18. Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum

 

20. Gıda Mevzuatımız; Nereden, Nereye?

Collection

 

11. Sindirim Sistemi Modellerinde Probiyotik Mikroorganizmaların Canlılığı

 

13. Bitkisel Yağ Rafinasyonunda Yeni Bir Yaklaşım: Minimal Rafinasyon

 

15. Kuru Kaymağın Tekstürel Yapısı

 

19. Tat-Koku İnteraksiyonları

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).